Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PindurAnna

    Közösségépítő

    válasz xuldar #54988 üzenetére

    A a lényeg, hogy minimum 2,5mm-es legyen mind a külső, mind a belső borítás. A két borítólemez között ne hullámpapír legyen, hanem acél merevítőrudak 15 centinként. Az ilyen ajtókra találták ki a HISEC felíratot. de mint, mindent már ezt is hamisítják.
    Mindezt külső szemmel és hétköznapi emberként úgy tudod ellenőrizni, ha megemeled az ajtószárnyat. Ha ilyen amit írtam egy átlagos ember nem bírja el. Valamit beszereléskor nem sima csavarral vannak ezek rögzítve, henm a csavarokon körbefut egy henger. Mindez azért ha el szeretnék vágni a beépített csavart, akkor csak a henger fog körbe-körbe hordulni a csavart így nem tudják oly könnyen elvágni.

    Amit nagy áruházak árulnak azt tokostól fel lehet emelni.

    De persze mint egy trezort is, ezt is ki lehet cselezni és fel lehet törni...csak sokkal nehezebb. mint a "konzervdoboz" ajtókat.

    Mi a BESTABLAK-kal csináltattuk 2 éve.

    (#55004) DonThomasino Aránylag jó igen, jobb, mint a Baumaxos és társai. De már a HISEC felíratot is több ablakos cég "csak rárgasztja" az általa beszerelt ajtókra, valóban meg a silány vékony lemezes és hullámpapíros kitöltő elemes ajtó. Ezért kell megemelni. Ha nehéz akkor az vastagabb lemezű és merevítős ajtó, amit jóval nehezebben zúznak szét.

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

Új hozzászólás Aktív témák