Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fagyi

    aktív tag

    Napok óta szivat a chrome! Valakinek ötlet? Adathalászat és kártékony programok elleni védelem bekapcsolása- kikapcsolva. Több helyhez sem tudok kapcsolódni ugyanígy: Ncore, bank, ..stb.
    De más helyekhez igen. Mi a f@x stórakozik velem? Wifiről vagyok itthon a nem kapcsolódik rá senki más.
    Rejtve, titkosítva van egyébként is!

    Nem lehet kapcsolódni az igazi www.tigaz.hu webhelyhez

    Jelenleg valami zavarja a(z) www.tigaz.hu webhellyel létesített biztonságos kapcsolatot.

    Próbálja meg újratölteni az oldalt néhány perc múlva, vagy miután másik hálózatra váltott. Ha mostanában új Wi-Fi hálózathoz csatlakozott, az újratöltés előtt fejezze be a bejelentkezést.

    Ha most akarja felkeresni a(z) www.tigaz.hu webhelyet, akkor egy támadó esetleg hozzájuthat az Ön személyes adataihoz. Az Ön adatainak védelmében a Chrome addig nem tölti be az oldalt, amíg nem képes biztonságos kapcsolat létrehozására az igazi www.tigaz.hu webhellyel.

    Újratöltés Rövidebben
    Mit is jelent ez?

    A(z) www.tigaz.hu általában titkosítás (SSL) használatával védi az Ön adatait. Amikor a Chrome most próbált meg csatlakozni a(z) www.tigaz.hu webhelyhez, a(z) www.tigaz.hu szokatlan és helytelen hitelesítési adatokat küldött vissza. Vagy egy támadó próbálja meg feltüntetni magát a(z) www.tigaz.hu webhelyként, vagy egy Wi-Fi bejelentkezési képernyő szakította meg a kapcsolatot. Az Ön adatai továbbra is biztonságban vannak, mert a Chrome még azelőtt leállította a kapcsolódást, mielőtt bármilyen adatcsere történt volna.

    A hálózati hibák és támadások általában ideiglenesek, és az oldal később valószínűleg működni fog. Megpróbálhat átváltani egy másik hálózatra is.

    Technikai adatok

    A Chrome által a kapcsolódási kísérlet során kapott tanúsítvány nincs megfelelően formázva, ezért a Chrome nem tudja felhasználni az Ön adatainak védelmére.
    Hiba típusa: Malformed certificate
    Tulajdonos: *.tigaz.hu
    Kiállította: NetLock Expressz (Class C) Tanᅢᄎsᅢᆳtvᅢᄀnykiadᅢᄈ
    Nyilvános kulcs hash-értéke: sha1/5SGYC+rXIfFh10lKbFf5NaHKIvk= sha256/fPnLNxG6dFt3Efws+3zWLM/SXkh7c3XXeWdufWl47Gg= sha1/YMHaulvpDtzIn8ppAtPSfJrVXmc= sha256/KS2adY6eMaWNhbLW6JREO3Oo34Qy/UvmA5f+f4ROpYw= sha1/laNy/81B1+n93T85rCcLJHge1lQ= sha256/9Iut199qBmkNCuMTc7EoVfje2xRRfzYqMTEBzJjMazU=

    On:

    Keresek jó árasított 775-ös pentium d procit fogadó lapot!

    [ Szerkesztve ]

    https://logout.hu/cikk/zyxel_nas326/ Nexbox A95x + IPTV

Új hozzászólás Aktív témák