Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mezis

    nagyúr

    válasz PindurAnna #18018 üzenetére

    Ha annak idején, amikor USA-ban telefonhálózaton keresztül összekötöttek néhány távoli számítógépet és azóta is következetesen betartják a "működési szabályzatot", vagyis miért is hozták az egészet létre, akkor mi most nem vitatkoznánk itt. Legfeljebb a világ egyetemein működő "Gopher" szerverek segítségével kutakodnánk a könyvtárakban. Tim Berners-Lee-t is el kellett volna küldeni melegebb vidékre az ő WWW koncepciójával ? Mert nem arra való, nem azért lett kitalálva !

    Engem inkább az zavart, amikor valaki km. hosszú fénykép sorral hirdetett ismét és ismét. De azt is elkerültem, amíg teheti tegye.

    Ezzel kapcsolatban még gyerekkori élményem jut eszembe. Történt, hogy egy gémeskútba beleesett a vödör. Néhány szomszéd összeszaladt segíteni kihalászni. A prímet egy elég "szögletes" mozgású (és beszédű) férfi vitte, szorgalmasan kísérletezve. Felesége is ott volt, aki megpróbálta más módszerre rábeszélni. Azonnal kiosztotta: " Asszony, Te ne szólj bele, Te nem érthetsz a tekknikához!". Aztán szerencsére elment valami újabb segédeszközért és mire visszajött már sikerült valaki másnak kihalászni a vödröt. Azzal a módszerrel, amit az "asszony" javasolt. :U

    mezis

Új hozzászólás Aktív témák