Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peti78

    őstag

    válasz bul07 #108993 üzenetére

    Olcsóbb lett volna egy donor kocsi Lehet, de nem feltétlenül. kuplun, főtengelyszimering, vezérműtengely +hidrotőke+ himbák ezeket bontottan nem szabad venni. Ha van szerszámod, helyed, késztetésed lehet pénzt spórolni ez nem kétséges.

    Én úgy tervezek ezzel a kocsival hogy motorikusan legyen jó, meg a kormány, fék
    Csapágy búg nem zavar, gumiharang szakad valami gumit rá kötegelőzzök
    Te is tudod, hogy nem csak ilyen hibái lehetnek. Ezektől még megy a kocsi, de ha összefossa magát a benzinpumpa (amit megint nem vennék bontóban) akkor ott áll meg a kocsi ahol éppen vagy. Az asszony így járt, mázli, hogy pont egy autószerelő műhely előtt döglött le. A szar kocsi, amire nem költ az ember, még szarabb lesz. A bontóban meg vasárat sem adnak érte pláne, ha még gányul is néz ki.
    Hidd el, se kötekedni, se okoskodni nem akarok, de a nem fogok rá sokat költeni valójában nem elhatározás kérdése.

    Amilyen utak vannak Debrecenben, én városban elég keveset megyek a saját kocsimmal. Bringával szinte mindenhol hamarabb ott vagyok.

    (#108996) Zola007 +1

    Szerk: Nem, nem megy át vizsgán. Nagyon megnézik a vizsgán készült képeket, adatokat az utóbbi időben. Ki fogja kockáztatni az engedélyét a fostaligák miatt? Ha nem abban a megyében vizsgáztatod, ahol a tulaj lakik, máris jobban megnézik az NKH-nál a vizsgán készült felvételeket.
    Ennek ellenére én is csodálkozok, hogy némely autón hogy lehet rendszám.

    [ Szerkesztve ]

    Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G

Új hozzászólás Aktív témák