Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bnorci71

    addikt

    válasz totron #45193 üzenetére

    a másnak is van úgy érted más programnak? Mi ajánlott?
    Ezt már ismerem 5éve megy gond nélkül /keresek vissza a fórumba és akkor is volt némi gond a torrentek újra beállításáaval, de hamar megoldódott/ csak most a win újratelepítés után döcög kicsit a dolog.

    woodworm
    Igen a win/local/apdata/ isten tudja még milyen mappák mélyére települt :F
    Hogy 5 éve mit használtam? Nem tudom, ki emlékszik 2.82 vagy 2.94 volt talán szerintem amit neten találtam, de mondom nem emlékszem. Most a 3.00 ha jól emlékszem a transmissionbt.com oldalról gyári win telepítő a szokásos next>next>finis> örülni kellene
    Hely van elég 300Gb üres a meghajtón.

    amit találtam anno ötletek és bejött a régi torrent hozzáadásra

    Az a baj kicsit sok sebből vérzik most ez az egész projekt
    A port nyitással is szenvedtem aztán nagy nehezen rájöttem a szolgáltató modem/routere 192.1680.2 helyett 192.168.0.3 Ip-t adott a routereemnek mert áramszünet utáni újra indításnál hozzá volt valami dugva vagy nem tudom mindegy is. Ezt átállítottam ment a port ellenőrzés neten is progiban is azt mondja nyitva, happy minden. Aztán este amikor próbáltam a fájlt hozzáadni egyszer csak nem tudtam kapcsolódni a daemonhoz, se web se local gép web se remote, ránézek távoli asztallal a HTPC-re nem is fut a daemon :F port is zárva bár az gondolom amiatt, hogy nem ment a daemon.

    Délután letakarítom a 3.00-t felrakom a 2.94-t. Hátha abba sikerül életet lehelni. Pedig előrelátó voltam a HTPC SSD-jéről még a transmission mappát is lementettem ott a régi settings.json is.

    köszönöm az eddigi tanácsokat.
    megyek még kutakodok a fórumba addig is

    "If in doubt, flat out!" "Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers"

Új hozzászólás Aktív témák