Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    Hali.

    Gépem olyat csinál már néhány hónapja hogy random lekapcsol akár akkor is amikor nem vagyok gép közelében, tehát terheléstől függetlenül. Van hogy terhelem komolyabb játékkal a gépet órákon keresztül és hibamentesen fut minden. Utoljára talán két hete jártam így hogy kikapcsolt, ez hosszú időnek számít, mert gyakrabban szokta, és két hét után ma megint megtörtént laza netezés közben.

    Ilyenkor amikor így lekapcsol el sem bírom indítani, tehát hiába nyomom a bekapcsoló gombot, táp, ventilátorok elindulnak de néhány másodperc és újra lekapcsol. Ezután nem nyúlok hozzá, megint bekapcsol néhány másodpercre, aztán megint és megint, végül pedig egyáltalán nem kapcsol be.
    Ilyenkor szenvedek vele kicsit, áramtalanítom a tápot, ki-beteszem az elemet, egyszer csak nagy nehezen elindul.
    A bios pedig mindig elfelejti az időt. Elemet cseréltem néhány hete, tehát ennek hibája kizárva. Tápkábelt is cseréltem.

    Én a lapra gyanakszom, mert elfelejti az időt, tehát logikusan hiába lenne a táp rossz, ha jó az elem a lapban akkor nem szabadna elfelejteni az időt.

    Szerintetek mi lehet ez? Jó volna kideríteni, mert ha a lapom a végét járja akkor nem szivesen regisztrálok le rajta egy W10 -et, mert egyébként a gépem teljesítménye maximálisan elegendő számomra.

Új hozzászólás Aktív témák