Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Most nézem a DigiSport Serie A összefoglalót.

    Chievo 0-0 Roma: Sorrentino nem tudom mit evett. :Y Úgy védte ki a szemünket mint tavaly Skorupski még az Empolinál... Hihetetlen miket védett, a megpattanót is félollóban lábbal.
    Felszívták magukat az Inter elleni blama után, ott az első kettőben maga is benne volt, a védelem is asszisztált.
    Ez van, ők fogták meg a kisebbek közül először az akkori bomba Napolit is, még szerencse hogy ez a forduló a top 5-nek ilyen egyszer kimaradsz a dobásból játék volt.

    Napoli 0-0 Fior: BL/EL + SA - szűk keret, várható volt a drop. Persze el nem fogynak.

    Juve 0-0 Inter: Az Inter ugyanazt nyomta mint ellenünk, csak itt kevesebb szerencsével egyben kevesebb Juve szerencsétlenséggel. Felborult a pálya. Az Inter szerencséje, hogy a rövid pad mellett nincs BL/EL és van egy Spalletti, aki szervezettségben össze tudta rakni sorokat. Itt is lesz üresjárat.
    A kéz az nem ért büntetőt szerintem, esett el éppen és a lábai között ment a labda, nem eshet a beidegződött reakció azaz tompítás nélkül mint egy szalmazsák...

    Amit külön mutattak az Pjanic hőbörgése volt. Lehívta Allegri és úgy tűnt a pacsit sem fogadta és még volt is némi vita. Érdekes ez, főleg hogy az utóbbi időben ez nem az első és nem is a második eset.

    ui. A lazionak járt volna a büntető és ez esetben játékon kívül a piros is a bólintásért. Kell valami VAR reform, mert ez vicc hogy random nézik vissza és ha egy teremben figyelik akkor miért nem szólnak a bírónak.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák