Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz jkrisztian #97322 üzenetére

    Az unszimpatikus a görög eredetű szimpatikus szó helytelen ellentéte, aminek helyes formája az antipatikus.

    Tehát nem nem tudod mégis oktatni akarsz. Rengeteg jogos kritikát írtam a sajátjaimról is, főleg amikor a féreg vezetőség szipolyozta ki a klubot, adta el a legjobbjait, és vitte csőd szélére a csapatot.
    Amivel vádolsz azeket tartom, és meg a véleményem róla, magával a csapattal viszont semmi bajom nincs :N

    "Légből kapott", "bla-bla-bla" ?
    Az a légből kapott amit a marca, nso, yahoo sport meg az ilyesmi írkál.
    Nem én irkáltam le azokat a hülyeségeket amiket egymástól vesznek át, mint pl hogy holnapután pénteken bejelentik Coutinhot mert minden szennylap egyöntetűen megírta, vagy hogy Contet kibasszák és jön Tuchel (bár szerintem semmi baj aki ezeket beírja, legalább valami témát szolgáltat egy fáradtgőz topikban).

    4 hivatalos ajánlat volt, ezeket írtam le, egyik sem volt légből kapott. Legutóbbi esetben az összeg egyharmada nevetséges addonokkal, és az alap összeg is 4 évre bontva.. ezt nem az ujjamból szoptam ki, és nem a szennylapok klikkvadász írásaiból, hanem olyan forrásokból (mert több is van igen) aminek köze is van az adott klubhoz.

    Nem kell mindent magadra venni, más átigazolási híreket is szoktam beírni, és azt hiszem eddig nem volt egyik sem fals, vagy légből kapott.

    A légből kapott az amivel Te vádolsz engem, mert 2 hete olvasod a topikot és most van egy véleményem a barsza jelenlegi tevékenységéről, amit leírtam. Nem hangoztatom, egyszer beszéltünk róla, és egyetértettünk abban hogy ez nagyon aljas és akár transfer bant is kaphatnának, azt hiszem nem lovagoltam túl a témát, vagy ha úgy tűnt, nem állt szándékomban.

    Na béke :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák