Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jkrisztian

    aktív tag

    Inkább így egyben válaszolok mintsem külön-külön mindenkinek. Szóval először is az angol sajtó és a madridi és katalán sajtó ugyanaz a szar. Semmi különbség köztük.

    Amúgy elszomorító az a helyzet ami most van a Barcánál. Nagyon régóta szurkolok nekik, még akkor szerettem meg ezt a csapatot amikor Figo átcigánykodott Madridba, majd Rivaldo időszak és a Real egyeduralma. Persze, hogy underdog lover alapon egyből a Barcának kezdtem szurkolni, az aranylabdásokat folyamatosan felvásárló pénzeszsákok első számú ellenfelének. Nekem már akkoriban is hánynom kellett a Real átigazolási politikájától, erre a szeretett csapatom az elmúlt években ugyanarra az útra lépett. Visszataszító ez az egész.

    Több mint egy klub, meg saját nevelésű játékosok szarásig blablabla. Ezek mára eltűntek és ez elszomorító. Valahol ott kezdődött el ez az egész foslavina, amikor először került business alapú hirdetés a Barca mezére. Azóta jönnek szarásig a játékosok, óriási pénzekért. Ibra leigazolásáig anno Overmars volt a legdrágább játékosa a Barcának hosszú évekig. Majd ez is megváltozott. Elkezdtek ömleni a forintos játékosok óriási pénzekért, ráadásul az elmúlt két évben kiárusították a La Masia legjobbjait. Olyan játékosokat elengedtek el (a 17-20 éves korosztályból elrabolt játékosokon kívül) mint Alexis Sanchez, Thiago, majd szaros 8 millióért Bartra. Érthetetlen húzások voltak ezek is. Most az első két játékost 120-150 milla körül lehetne visszahozni, de ugye nem akarja arcon köpni magát ez a dilettáns büdös banda.

    Elszomorító ez az egész. Engem nem fog megviselni ha nem nyer a csapat most hosszú évekig semmit, de a kedvenc csapatom sajnos mára elveszítette teljes identitását és ez nem is fog addig megváltozni amíg nem lesz új vezetőség a klub élén.

Új hozzászólás Aktív témák