Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KubanitoS

    veterán

    válasz Enzolord #8896 üzenetére

    2010-ben volt, hogy a spanyolok Xavi vezérletével megnyerték a VB-t, a Barcelona szintén Xavival szintén megnyert mindent. Az Aranylabdát meg Messi kapta.

    Na én ekkor akadtam ki, de nagyon. Messi amúgy sem a szívem csücske, a Barcelona sem, viszont elismerem, hogy Messi a legjobb játékos a világon jelenleg, a Barca meg a legjobb csapat. Ez tény. Viszont ez az örökös seggnyalás, ami azóta is tart rohadtul irritáló számomra. Egyszerűen unalmas, nem kicsit.

    Azt sem tudom felfogni, sokan miért a spanyolt tartják a legjobb bajnokságnak. Van két világklasszis csapat, a két legjobb játékossal és kész. Kellene ellenfél is, nem? Arról szól az egész bajnokság az első forduló előtt is, hogy vajon idén a Barceolna, vagy a Real fogja-e megnyerni a bajnokságot. Tisztára mint a skót bajnokságban a Celtic és a Rangers, annyi különbséggel, hogy a színvonal azért jobb.. (Na jó, idén bekavart az Atletico, de ez kb Falcao meglepő formájának köszönhető szerintem. Jövőre nem lesznek kb sehol, pláne, ha Falcao elmegy.)

    Egy angol, olasz, német bajnokság sokkal, de sokkal jobb élvezetesebb. Ezekben a bajnokságokban van azért 4-6 komoly csapat, amelyek közül nem tudni ki lesz a bajnok.

    Na mindegy, ez kikívánkozott...

    Nothing will stand in our way. I will finish what you started.

Új hozzászólás Aktív témák