Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sziku69

    senior tag

    Hát a Franciák jól megszenvedtek a győzelemért Albánia ellen. Már azt hittem marad a döntetlen.
    Úgy látszik a mostani eb nincs tekintettel a papírformára. :DDD
    Jelenleg van a csoportunkban három csapat, akiknek győzniük kell a továbbjutás érdekében. Az osztrákok vannak a legrosszabb helyzetben. Nekik nagyon nagyot kell mutatni a következő két meccsen.
    Nem kizárt, hogy feltuningolják magukat a feladathoz. Persze ugyan ez a helyzet a Portugálokkal is. De nekik elég egy győzelem a két meccsből, hogy tovább mehessenek.
    Nehéz ügy. Nem könnyű úgy játszani, hogy muszáj győzni. Az osztrákoknak mindent vagy semmit alapon, a Portugálokat meg kell verniük.

    Most amit láttam a Portugálok játékán, az Ronaldó túljátszatása. Azt láttam Ronaldón, hogy csak kint volt a pályán, de csak azért, hogy megmutassa magát a médiának. Mintha nem is a nemzetéért focizna. Én ezzel a játékkal kihagynám a keretből. Persze ezt nem mernék bevállalni a Portugálok.

    Van viszont egy nagyon lelkes Izlandi csapat. Nem egy technikás válogatott, viszont van csapatjáték, és összeszokottság. Ez nem véletlen, hiszen egy maroknyi népről beszélünk egy szigeten. Ott mindenki személyesen ismeri a másikat. Talán már gyerek koruk óta. Ez a nagy előnyük. Összesen 100 profi játékosuk van.

    Magyarország. Most megkapta a nitró befecskendezést. Van egy kiváló tréner, aki azt játszatja velük, amit tudnak, illetve amit tudniuk kell ezen az EB-n. Remélem Izland ellen jól fel lesznek készítve.

Új hozzászólás Aktív témák