Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz B0V9B #79305 üzenetére

    Második bekezdéseddel maximálisan :K

    Az elsőre viszont szerintem nincs olyan PL csapatnak szurkoló ember (kivéve talán a spurst érthető okokból) aki ne örült volna a leicester győzelmének és szorított azért, legyen az ott vagy itt.
    Én legalábbis őszinte mosollyal a képemen néztem végig a díjátadást, irigykedtem mert lehet én soha nem fogom látni kedvenceimet ahogy ezt a trófeát a magasba emelik, de örültem, semmilyen rossz szándék vagy gondolat nem érheti a kis leicestert. Kalapot előttük.

    Leicestert inkább azok fikázzák akik valamiért radikálisan a PL ellen vannak és gyerekes, irreleváns módon más országok erőviszonyaihoz próbálják mérni globálisan az egész bajnokságot, ahol teljesen mások viszonyok.
    Na ilyen van inkább magyarországon, mert egy angol szurker tetőről tesz arra hogy mi van a spanyol, német csapatokkal vagy nem hoz fel olyan marhaságot pl most hogy nyenyenyeeee az angol nyolcadik jobb mint a spanyol negyedik etc..
    Az ottani szurkolóknak a PL arany az etalon, még a BL aranytól is értékesebb (a hazai fiszfasz kupákról nem is beszélve, mérgesek is érte hogy sokan nem veszik komolyan).

    Egyszóval szerintem minden ésszel rendelkező ember örül a leszter sikerének, ami egyszeri és megismételhetetlen, "divatszurkolói" meg aligha lesznek mert ezt az állapotot nem fogják tudni fenntartani :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák