Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz #16741888 #71671 üzenetére

    Én csak pár meccset láttam, de pl. szerintem amit a törökök nyomtak az utolsó meccsen... azzal a tempóval és akarással 8-1-re levernének. Az ukránokat is más dimenzióban láttam, közelebb volt a spanyol szervezett, előre elgondolt játékhoz, mint a miénkhez. Hangsúlyozom, hogy 1-1 meccset láttam.
    Norvégokat csak ellenünk láttam, de valahogy azt érzem, hogy ettől többet is tudnak, valami félresiklott náluk, és alul teljesítettek, ami megeshet, brazilokkal, hollandokkal, spanyolokkal is megesik.

    Ami nem tetszett tegnap, hogy néha, és főleg a végén ugyanolyan szervezetlenek, improvizálók voltunk, mint az Egervárival. A kommentátor szinte ugyanúgy mondhatta volna, amint akkoriban, hogy 2:13-nál már azért szorítottunk, hogy inkább rúgja ki a gyerek, és legyen az ellenfélnek egy szöglete. Ne vállaljanak semmit, mert elbasszák. Mondta is, nézte is az óráját. Benne volt a csapatban, hogy leereszt, és bekap 3-at 5 perc alatt. A végén úgy rugdalták kifelé a labdákat, mintha nem is lett volna kapitányuk. Sokszor megint az ellenfélhez rúgták ezeket a mindegy merre, csak elrúgom labdákat.
    Volt viszont néha, hogy 10-15 percig rendesen domináltak, és szop..ták az ellent, akkor az jött át, hogy bármit megtehetünk, sikerülni fog, bármerre rúgja az ellen, lesz ott egy emberünk. (Ebben szerintem benne voltak a norvégok is, azokban a szakaszokban leengedtek, és átadták nekünk az irányítást.)
    Amikor a mieink megint amatőr szinten nyomták, akkor valaki vigyázott rájuk (kapufa, az ellenfél a kapusunkhoz rúgta a labdát.) Amikor látszott, hogy előre megbeszélt helyzetben állnak, akkor megvolt az oda-vissza vagy egy háromszögezés, egy hátragurítás a mögötte jövőnek, de néha meg felütötte a fejét a korábbi, balf.sz vagyok, inkább kirúgom valami szerencsétlen mozdulattal.

    Amikor épp felszívták magukat és akartak nyerni, az elég lett volna a észak-írek, a románok, és a görögök ellen is, csak akkor valamiért bekakiltak a gatyába, valamint nem tudják 10-30 percnél tovább hozni azt a felszívott szintet.
    Az volt a baj azokon a meccseken, hogy 1 percre nem próbáltak meg így teljesíteni, mint tegnap néha, pedig néhány 10 perc ilyen lehet, hogy azt jelentette volna, hogy 2. helyen kijutnak, mert nagyon gyenge volt a csoport. A románok mindig fel tudják szívni magukat, az észak-írek és a szervezetlen görögök ellenünk fel tudták, és szerintem ez jelentette a különbséget. (Ami viszont vicc, hogy ők ezt (eddig legalább is) nem látják, azt mondja a Szalai a nyilatkozatában az újságírónak, hogy miből gondolja, hogy nem küzdöttek a románok ellen.)

Új hozzászólás Aktív témák