Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [CS]Blade2

    addikt

    válasz #84221696 #69342 üzenetére

    Láttam a pénteki meccs utáni nyilatkozatokat, és az vetődött fel bennem, hogy ezek a focisták nem tudnak 1 értelmes mondatot összerakni, és ebből én arra tudok következtetni, hogy ezek az emberek az iskolában átbukdácsoltak, átrugdosták őket osztályról osztályra, miközben sokat fociztak, és úgy voltak vele a szülők, tanárok, hogy nem baj, hogy hülye a gyerek, focistának jó lesz, oda nem kell ész. (és ezek közül a gazdag szülők gyerekei lettek a válogatott)
    Én azzal kezdenék, ha végre bevezethetnénk gyökeres változtatásokat, hogy csak olyan lehet válogatott, aki el tud mondani 10 értelmes mondatot.
    A jó külföldi játékosok halál lazák, magabiztosak, tudnak beszélni. Legalább is amennyit én láttam belőle, ez jön le. Vagy van olyan, aki nem tud egy értelmes mondatot összerakni, esik-kell a pályán kívül, be van sz*rva a gatyába, de a pályán jó játékos, akinek szinte mindig minden sikerül?

    Igazából ezt már harmadjára fogalmazom ma meg, de szerintem egy iszonyat nagy szégyen, egy óriási zakó kellene a magyar focinak. Egy 20-0 vagy valami megszégyenítés. A 8-1 kevés volt, az látható, hogy nem indított el semmit, a jelenlegi rendszer azt bőven elbírta.

Új hozzászólás Aktív témák