Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz venember83 #63035 üzenetére

    Tök mindegy, hogy les volt vagy sem. Ha nem adják meg akkor is megverték volna ezt a Milánt. Maga a Juve is vicc volt, hogy Pogba két-három emberre is többször rávezeti a labdát annyira el van szállva, aztán vállat rándítva megy tovább, hogy ez van, meg Pirlót is lebaszarintja, hogy nem passzol. Ez a sok hibával játszó Juve is úgy ment át a Milan védelmén, mint a kis csapatokén. Főleg amikor kontráztak, azt vicc volt nézni. Egy szem Essien van hátul, aki futni sem tud, ráadásul be van sárgítva? Ez komoly? Nem tűnik ez fel Inzaghinak? Ha komolyan odateszi magát a Juve, kitömték volna ezt a Milánt. Most már értem miért vannak a középmezőnyben. A kis csapatok nem veszik ezt olyan félvállról, mint a Juve.

    A Milan gondjai meglátásom szerint a következők:
    - támadás utáni fellazult védelemmel teljes fejetlenség lesz, csak a másik csapaton múlik, hogy gólt kapnak-e
    - a keret nagy része el van tévedve ... nem tudom miért, de mintha nem találnák a helyüket a pályán ... rossz poszton játszanak a játékosok?
    - szervezettség csak nyomokban látszódik
    Nem akarom megbántani a drukkereket, de a mostani Milán játékosok többsége technikailag képzetlen az élmezőny színvonalára vagy öreg és ezáltal lassú. Valószínű, hogy Inzaghi is ludas egy kicsit, de ha esetleg jön egy másik edző attól még nem lesz jobb. Szerintem jelenleg hat egyértelműen jobb csapat van a Milannál a bajnokságban, és ezek el is viszik az első hat helyet a tabellán. Ha nem dobnak bele ebbe a Milanba úgy 30-40 millió eurót, akkor jövőre is ugyanitt lesznek.

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák