Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • scincole

    csendes tag

    válasz tigomigocika #62633 üzenetére

    Nem olyan hatalmas teljesítmény ez, hidd el. Ha nem látjátok (xsany77 és BenHans is) a szándékosságot, kérdezzétek meg magatoktól, hogy miért mindig vele fordul ez elő? Ha merő véletlen lenne ez, akkor a meccsenként előforduló 10-15 ilyen szituációból miért nincs szinte soha, legalábbis elenyésző esetben taposás?
    Gerrard nem szent, nem is mondtam ilyet. Régen hajlamos volt a durvaságra, de fiatal volt, teljesen leszokott róla. Időnként színészkedik. DE! Alattomos SOHA nem volt. (És ismétlem, Gerrard - koszta "párharcban" Gerrardot nevezni alattomosnak... nem érzed?)

    Aki tiszta szívből gyűlöli az MU-t és ellenségként néz rá nem ellenfélként azt minek minősítenéd?
    Tudomásom szerint Gerrard nem tett semmi ilyen kijelentést, de ha tett is volna. Kit érdekel? Talán lehugyozta az Old Trafford falát vagy elégetett egy MU mezt, vagy tett valamilyen dolgot az MU ellen, amit igazán a szemére lehetne vetni? Hevesebben játszik az MU elleni meccseket, de ezt a másik 21 pályán lévő játékos is megteszi. Teljesen félrement ez, Gerrardot tiszteli a MU szurkolók többsége szerintem.
    Rooney, ezzel ellentétben, tényleg nyíltan vállalja, hogy utálja a Liverpoolt, és tudod hogy vélekedek erről? Nem érdekel. Ami azt illeti, még kedvelem is, mert egy igazi egyszerű, őszinte munkásgyerek, sokkal kevésbé "romlott", mint a mai focisták nagy része. Most hogy rossz csapatot választott... istenem, megesik. :)

    Az meg, hogy szerinted ki hogyan vélekedik a csapatodról, meg hogy az "irigyek" mit csinálnak, nem nekem szól, sokkal inkább magadnak, nincs hozzáfűzni valóm.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák