Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • KisTücsök

    addikt

    válasz szami777 #62114 üzenetére

    Igaz amit írsz, de szerintem (feltételezem) se Neuer, se a lentebb említett Kroos, de még csak Messi sem szotyizott a klubcsapatában.

    Már sokszor írtam, ahogy a fifa egésze, úgy a zaranylabda is velejéig romlott (így pl kissé álszentségnek tartom, ha valaki folyton a fifát szidja, de ezzel meg semmi baja. Ja hogy pont a kis kedvenc nyeri meg?). Ráadásul mostanság már nem több, mint egy egyszerű szimpátiaverseny. Miért érne többet C vagy Messi 100 rúgott gólja Neuer (vagy Buffon, Casillas tökmindegy) védéseinél? A lényege amúgy soha nem is volt jó, mert ez egy csapatsport. Ezt kilehetne osztani esetleg posztonként, és ne érjen többet egy csatár aranylabdája, mint egy védőé. Vagy ha nagyon maradni akarunk ennél a szisztémánál, akkor egy játékos maximum, mondjuk 2x kaphassa meg, és a teljesítmény mellett igenis számítson a pályán mutatott viselkedése. Konkrétan rosszul vagyok olyanoktól, h pl Messi nem hajlandó leballagni a pályáról, mert éppen nincsen kedve. Vagy említhetném C a Bl döntőben mutatott viselkedését is.

    De mivel semmi nem fog változni, így csak annyi marad, hogy én nyafogok, a C meg Messi fanok (attól függően éppen melyik nyeri) kényelmesen hátradőlnek és...

Új hozzászólás Aktív témák