Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    A mai meccs is bizonyította hogy Neymar vált a Barcelona kulcsemberévé, nélküle sehol senki... És őt még kedvelem is. :) :R

    A másik, hogy a legvége legalább olyan gusztustalan volt mint Cristiano büntetője, ha nem gusztustalanabb. Ha a katalánok nem tudnak nyerni és nem megy úgy a játék, akkor az ellenfél nehogy benyögje a slusszpoént mert akkor megharagszik az UEFA és népfelkelés indul szóval elintézik legalább az X-et...

    Félreértés ne essék, nem azt mondom hogy megérdemelt lett volna a Getafe győzelme, mert valóban az X az igazságos a teljes meccs képe alapján, de a foci nem igazságérzetre megy. A bíró ne nyúljon bele így egy meccsbe hogy gólhelyzetben indul meg kapussal szemben az ember és lefújja a meccset, persze kamu büntetővel kamu pirossal se.

    Ezt ugyanígy gondolnám akkor is ha a Roma-Chelsea-Real triót mentené a bíró hasonlóképp. Mint ahogy egy vicc volt Ronaldo műesése is.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák