Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tibiajax

    nagyúr

    válasz homeless09 #6100 üzenetére

    sok szó esett blatterék csodálatos gálájának hitelességéről az utóbbi 24 órában
    megvan róla nekem is a véleményem, tényleg nem csak külsőségekben hajaz az oscar-díj átadásokra már

    ez a lista amit mellékeltél, na ez bzmeg, ez az, amin én világéletemben kiakadtam és amin sírva röhögök
    ha valaminek, akkor ennek a jelentősége kb akkora, mint szabo patríciának a világ divatjában
    vicc. de csőzhetsz bártan, csak ne pont ezzel gyere nekem..
    amugy írtam direkt, ne keverjük a tényleges erőviszonyokat és a legnézettebbségeket.. mert nem arról szóla lista, de fuss neki ujra

    Baluka tudom, sokat süllyedt most a személyem megítélése a szemedben ezzel, de próbálj meg kitartani mellettem, segítek
    a premiere league-ról nem kell vitát nyitnunk, szerintem is a legnépszerűbb és a legmagasabb szintű liga a világon, ezt minden bizonyítja, a nézettség is, hogy én is imádom, meg szinte mindenki más, aki szereti a jó focit.
    de a lista a hírben nem erről szól. a lista az erőviszonyokról, a ligában szerepelő csapatok valós erejéról szól (szólhat, meglátásom szerint). Az angolban tonnaszám pénzek mozognak, de láttuk mindannyian ősszel, mik történtek: a milliárdos zsoldos-sereg cityt elverte a kis ajax, a dortmund. a burzsuj londoni orosz gárda túl se jutott a messze nem legerősebb csoportból. a manu és az ágyusok, akik tartják magukat és hozzák is azt a szintet nemzetközi porondon, amit elvárnak tőlük. és én is azt vallom, ferguson és wenger bandája az, ami a legmagasabb szintet képviseli angliából, übernépszerű premiere league ide v oda, a többi lejjebb van.. akár elismered, akár nem.
    a chelsea-t simán, SIMÁN leverte egy spanyol közép- (jó, most épp él-)csapat a szuperkupadöntőben semleges helyszínen, leverte egy brazil csapat is, ahol pedig töredék pénzek mozognak, egy játékosát nem tudtad volna megnevezni előtte
    na mi van akkor?
    Olaszországban van egy juventus, aki bárkivel felveszi a harcot jelen pillanatban a világon, és simán sikerrel.
    Van egy milan, van egy napoli, lazio, akik szintén tudnak ellenfél lenni bármelyik angol csapatnak, van egy inter (akit most inkább hagynék, de ha kicsit is jo napja van, hoznak egy prem.lig.szintet), ott a roma, ott a fiorentina, mindegyik fasza 'kis' csapat, tecnikás játékosokkal, nem ilyen csak ívelgetni, becsúszni meg harcolni az utolsó pillanatig emberekkel van tele, mint az angol középszint-csapatok és attól lejjebb..

    Rohadtul ne keverjük a jelzőket, mert erőre, valós technikára, játéktudásra, meg a tököm tudja még mire gondoltak a listánál ezeken kívül. a spanyol az első, ez számomra sem vitás, ha nem érted, lásd a bl-ben simán, első helyen továbbjutó malagát, pl..

    szóval bár tudom, nehéz, de ne vezessen a kedvenc csapatod hová valósága

    ps. ja, és a német is kurvára fejött. simán felveszi a versenyt az angolokkal..

Új hozzászólás Aktív témák