Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    Nos, én mint német szurkoló örülök, szerintem jól játszott a csapat a VBn, megérdemelték a győzelmet.
    A meccsre visszatérve azt kell mondjam meleg volt a pite sok esetben, nem voltak rosszak az argentinok, de katasztrófa miket kihagytak, nálunk a védelem meg betlizett, nagy szerencsénk volt, bár a másik oldalnak is akadt mázlija szép számmal. Messinek nem volt partnere ma bár hozzá kell tenni hogy a csapatában ő volt a legjobb én szerintem nem ő érdemelte volna a VB legjobb játékosa címet mégha mindig ő vitte a vállán a csapatot. Robben sokkal jobban hajtott mégha többet is esett a kelleténél. Vagy ha már itt tartunk Müller 5 gól 6 gólpassz is megérdemelte volna ezt, főleg hogy a Brazilokat az ő gólja törte meg a portugálokat meg szintén ő botozta meg. A szabálytalanságokra visszatérve azt gondolom hogy a csapat a VBn sportszerűen játszott, a döntőben ennyire feszkós meccsen ez általában ilyen szokott lenni, mármint az adok-kapok.
    Neuer kijövetel elég szerencsétlen volt, talán ha nem húzza fel a térdét jobb lett volna ez...de mint kapus érthető volt sajnos ez a letaglózás de semmi esetre sem volt szép. Nyilván nehéz ezt megítélni innen mert pillanatok voltak, nem hiszem hogy szándékosan rúgta le bár nyilván tisztában volt vele hogy itt ütközés lesz.

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák