Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    válasz 7600 GS #20689 üzenetére

    Ezmár rohadt nagy off.
    Bocsánat akkor lehet nem jól fogalmaztam, az árvíz megelőzésre gondoltam, amíg nincs egy átfogó árvézvédelmünk addig túlzásnak tartom hogy a fradi stadionra költsünk...4 napot voltam pakolni homokzsákot, szánalmas hogy ez megy 2013-ban...
    Csak olvastam minap, hogy mennyi pénzt adnak bele. Tavaly 8 milliárdot idén 15 milliárdot költenek stadionok építésére. A teljes dunai árvízvédelem pedig 350 milliárd lenne, amit nem is egyben kéne elkölteni hanem csak végre el kéne kezdeni, mivel 2-3 évente elönt mindent és sokmilliárd kárt okoz.
    Mobilgátakkal, esetleg dúzzasztógátakkal+víztározókkal amik áramot is termelnének (mellesleg megjegyzem mi vagyunk az egyetlen ország akik nem használják ki a Dunát áramtermelésre, Nagymarost is jól megoldottuk, felbontottuk a szerződést, kártérítést kelett fizetni és a szlovákok így is megépítették a sajátjukat oda, 2-őt is...Paksot addig nem is fogják tudni bővíteni amíg ott nem lesz egy gát mert már most is milliókért szivattyúzzák a vizet) Nembaj inkább az áramot is vesszük, sajnos egyik se gondolkodik tovább 4 évnél...
    Bocs, rohadt nagy off ez csak engem dühít hogy egy nyomi fradinak meg egy felcsútnak új stadiont építünk amikor sokkal jobban is lehetne hazsnálni azt a pénz.

    Mellesleg tegnap azt mondta PEP most olvasom hogy Gomez egyelőre ott lesz az edzéseken de olaszból erősen érdeklődnek utána.

    [ Szerkesztve ]

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák