Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Tibiajax #193984 üzenetére

    Olvasgattam, néha még írtam is, de sajnos úgy hozta az élet, hogy a foci helyett gond töltötte ki a gondolataimat.
    Néztem természetesen a Rómát meg a válogatottat, követtem Szobit, a Mourinhos meg egyéb hülyeségekre nem volt idegzetem reagálni, lehet jobb is. :D
    Ez a tipszmikszűté olasz módra sem érint meg, ez nem jelent egyből bundát, ráadásul az a nyomorult aki köpi a neveket full kamut is szór. Amíg nem manipulált meccset valamelyik hülyegyerek addig szerintem a csapatokat is békén kell hagyni őket meg max erre a szezonra eltiltani, ha olyan, de sima tiltott játékért csak menjen valami kurzusra hetente.

    Ha már fogadás, a "drága jó szeretett" 'pool nyerje már meg 10 ember ellen ha kérhetem. A sok okos még hendivel dobálta őket, tudtam hogy az nem lesz oké, inkább a H + 3,5 gól alatt. Mondjuk lehet segítene ha nem a fürtös kézilabdásra játszanák ki a szabadot.

    szerk. Ez meg nem tizi. Jól van. Mondjuk az EL döntő után nem is számítok másra egy ilyen belterjes szigetlakó fehérpálcástól.

    szerk2. Na, a kéz az tizi lesz, fő a következetesség ha már az EL döntőt az imént hoztam fel. Patkányok.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák