Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz Soulfly842 #184705 üzenetére

    szoktam nézni Fekete Mikiék videóit néha, főleg amikor rokona küldi az erőset, mert embertelenül bírja... küldtem nekik kóstolónak a vodkából (amiből csak ő ivott, de lenyomta a decis üveg felét helyből :D ) ...meg azt a savanyút is én küldtem, amiben akadt pár chocolate reaper is, de abból csak sima "átlag erejű" paprikát eszegettek :D ...megnéztem volna, ha a reapert kóstolják, mert az adja azért az érzést rendesen... a sima sárgák is átvették az ízét+erejét, Mikit azért megköhögtette az is (olyanból 1-1 kajálásra azért megeszek 3-4-et... de reaperből nem... abból volt hogy asszony unokahúgának a barátjával megeszegettünk egyet... meditáltunk közben nagyokat)

    idei terv: jolokia fog elvileg teremni, abból rakok vodkából majd egy marékkal és küldök kóstolót karácsonyra: cél, hogy Tibi rokonukat is kicsit megköhögtesse :D ...de lehet hogy ő már olyan szinten immunis a kapszaicinre, hogy neki nincs "igazán erős"

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák