Hirdetés

  • Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska

    lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #180027 üzenetére

    Nem mondtál hülyeséget, sőt remélem a próféta szólt belőled és tényleg nem megy máshová.

    A Juve távozás kicsit juve vezetőségi szemüvegen keresztül van bemutatva.
    Ugye a sztori hogy Vlaho tárgyalásokkor megkérték, hogy a már kész szerződést mégse írja alá mert most nem prioritás, tavaszig ráér, majd a következő szerződést más számokkal kapta volna és azt mondta nem, mert nem érzi a megbecsülést.
    A sérülésekről meg annyit, hogy a Juve azért igazolt egy Di Marist és egy Ramseyt, akik ugye élő szövetek a fém vázon és a J medicalba csak hipochonderségükből fakadóan járnak/jártak. ;] Mindegy, én örülök hogy itt van és ezt komoly részben Mou érte el, meggyőződésem hogy egy Fonsecával a padon nem jött volna, btw ha a Roma meg akarja tartani a záradék értelmében akkor is csak 6 millióra kell emelni a fizut, szó nincs 10 milliókról amiről akkor beszéltek amikor a Juvét elhagyta meg amikor elvileg az Internek nem volt rá pénze, ez is szépen tisztázódik.

    Amúgy ajánlom figyelmedbe a tegnapi meccsét úgy cakk pakk, nem a góljáról beszélek, ott "csak" érkezett a bal oldali betűzött labdára és ballal futtából kapásból eltette a sarokba, hanem ahogy 3-4 játékost majmol, hozza ki és forgat át az üresben indulónak, oda passzolja be ütemben a labdát néha amit elvileg nem is láthatott volna.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák