Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #179282 üzenetére

    Én is túlzónak tartanám a belengetett összesen -35 pontos büntetést, vagyis főleg azt hogy ezt egyben szabják ki.
    Eleve lesz BL kizárás, valószínű igazolás szigorítás, adóbüntetések és egyéb költségek kifizetése ami durva teher lesz, lehet rá is megy egy-két játékos arról nem beszélve hogy lesz zsoldos aki simán lelép ha nincs BL. Plusz ha kevesebb szponzor lesz...
    Szóval most lehet hülyén hangzik de ha marad is a 15, akkor a fennmaradó 20 pont levonással adják össze az akkor -35 de úgy, hogy oszlassák el arra a nem is tudom hány szezonra amiről szó van, 18/19 től talán az 5 szezon mindben -7 pont.
    1db Scudettoról kellene talán lemondani az Inter javára, ami keserű pirula, bárcsak nekünk jönne egy így inkább - azért ne haragudj de örülnék pont a juve ellen egy ilyen címnek ;] :D -, de na, ez is jobb lenne a klub jövője szempontjából, mint egy amúgy is dadogó csapatot kiesés szélére sodorni egy szezonra zúdítva mindent. A B-be sorolva a fent említett további büntetésekkel kb ki lesz végezve a Juventus, ami tényleg fas*ság minden szempontból.
    Még a kretén lazionak sem kívánnám a csődközeli helyzetet, pedig most újra kijelentették hogy nem azonosulnak azokkal akik szolidaritást vállaltak a nevükben a fedaynnal, szerintük az ilyen nem laziale, pedig ha hagyomány sérült vagy baj történt összeálltak régebben.

    "hithű lazialék kellene döntést hozzanak a Roma kapcsán. Vagy a Roma saját stadionja kapcsán"
    Szó szerint így volt, a médiában meg közgyűléseken ahol tudta gáncsolta pár laziale maki a Pallotta tervet, csak azóta volt átrendeződés a politikában és ugye kicsit korrektebb a Friedkin féle project, eleve nem is oda tervezi ahová Pallotta és 3 helyszínt ajánlott hogy nem kevés pénzt fordítana erre és válasszanak a nagyokosok nekik hol lenne megérős politikai haszon szempontjából is. Magyarul Friedkinnek van érzéke a diplomáciához.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák