Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #179274 üzenetére

    Jaj nemár... :U Tudom hogy te jól nyomod, a többieknek írtam hátha nem mindenki olasz fan vagy éppen "csak" németül vagy angolul tudnak. Én sem tudok egyelőre annyira mint szeretnék. Nincs mese ki kell költöznöm egyszer... :D
    ----
    Más:
    Zaniolo Törökországba repül. Elvileg sikerült a Galatával megegyezni egy kisebb alap átigazolási díjról, hogy az Internek a 15% minél kevesebbet vigyen el és ehhez magasabb könnyen elérhető bónuszkról. Nincs egyelőre konkrétum, csak annyi, hogy tizenpármillió az alap és huszonpármillióig megy fel bónuszokkal. 35 milliós kivásárlási záradék is kerül a szerződésébe ami a Serie A-ra vonatkozik most nyáron, és a viszonteladás árának 10 mások szerint 15%-ra lesz jogosult a Roma.

    Arra az esetre is felkészültek ha gond lesz vele, így ha nem akar edzeni akkor dolgoznia kell, különben nincsen táppénz.

    ----
    A Stadion Project megkapta a politikai okét, elég lepukkant a környék így jól is jön nekik a beruházás és a rengeteg infrastruktúra fejlesztés. Cakk pakk 600 millió alatt maradtak a költségek, a centenáriumi évre lesz kész, és a bővített teljes befogadóképessége kb 62 ezer férőhely lesz. Friedkinék nem keresnek befektetőt a megvalósításhoz, saját költségen kezelik.

    A Stadio della Romának fontos szerepe lesz mivel része lesz a 2032-es Európa Bajnokságra való jelölésnek amire Olaszország és Törökország együtt pályázik az UEFA közleménye alapján és ehhez modern stadionokra van szükség.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák