Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #179255 üzenetére

    Nem tudtam, hogy nekik tiltott a szurkolás.
    Még szerencse akkor, hogy a Serie A elnöke Lorenzo Casini Juve szurkoló.
    Luca Mangiani a 2012-es Catania - Juventus után a Juve staffban kapott helyet, tiszteletreméltó kinevezés egy szabályos Catania gól elvétele és egy szabálytalan Juve gól megadása után ez volt a minimum.
    Meg aztán Pairetto névvel is lehet meccset vezetni 2006 után ahol apuka tevékenykedett bíróküldés ügyben a hókuszpókkal, és míg az egyik fia mérkőzéseket vezet addig a másik a Juve alkalmazásában áll.
    Meg van egy FIGC elnök Gravinánk is, aki ugye nem Juve szurkoló, de Agnelli nem hivatalos találkozóján részt vett, ahol a "problémák lehetséges megoldásáról és a futballrendszer esetleges átszervezéséről" beszélgettek amint azt elmondta természetesen csak miután kitudódott.

    Szerintem hívjuk össze az operatív törzset, csináljunk sorakozót, mindenki valljon színt.
    A helyi Müller Cilinéni pedig mondja meg, nagyon fontos, csak az foglalkozzon a Juve ügyeivel aki Juventus szurkoló! A Telex gárdát is ruházzuk át, hogy legyenek ún. függetlenobjektív oknyomozó újságíróik, ők mindig a másik megrendelőnek megfelelő helyen fognak keresni. :DDD Lesz legalább valami kreatívabb szöveg is az "összeesküdtek ellenünk" és a "nem csak a Juve a hibás"-on kívül.

    De nem kell aggódni a két beépített cinkos csapat, az Atalanta és a Sassuolo is bukhat most a háttéralkuk és tiltott pénzügyi megállapodások miatt. Pedig már vártam, hogy Frattesit mikor ajánlják fel ingyen kölcsönben a Juvénak meg 3 évi részletre 20-ért miután a Rómának beköhögtek 35 millát, amúgy Locatellisen.

    #179259 Tibiajax: Bizonyos dolgok beleégnek az emberbe. Ezt pedig Totti a búcsúbeszédében mondta.

    #179257 Peterhappy: Félreértés ne essék, én is elítélem a vandálkodást és a felesleges agyatlan ostoba hőzöngést meg a verekedést, a szurkálás meg a legalja c módi.
    Ellenben azért jóliba mintára nem fosom bokán magam egyből a fekete Magyarország pólós brigádhoz hasonlóktól, tapasztalatom szerint csak csekély számban tartalmaz idiótákat.
    A szurkolást viszont ők viszik a stadionba, a klubhűséget, a kötődést a hovatartozást, ha úgy tetszik a nacionalizmust is és ez így van jól. Egyik barátom Cesenában született, ott elképzelhetetlen hogy a srácok is buli előtt ne menjenek meccsre, mert oda tartoznak, képviselik a várost a színeket a hagyományokat, amiről fogalma sincs a steril secondscreenelő de-generációnak akinek tiktokon kell mutatni a gólokat és kupákat mert ezen felül jobb ha a percenkénti 20 különböző inger habosítja ki az agyát.
    Na de visszatérve a lényeghez, ezt vér nélkül kell intézni, adják vissza a drapikat és kész, csak pont a red starosokból és a késes nápolyi brigádból nem nézem ki hogy csendesen akarják rendezni és ha nincs reakció akkor az nekik annyit jelent hogy "szabad".

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák