Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Roma reject Aaron Ramsey’s loan offer from Juve :C :R

    + egy kis serie a stat
    Lövések – 1. AS Roma 214, 2. Napoli 185
    Kaput eltaláló lövések – 1. Inter 66, 2. AS Roma 65
    Szögletek – 1. AS Roma 85, 2. Atalanta 71
    Kapufák – 1. AS Roma 8, 2. Napoli 7
    A Napoli 6, a Milan pedig 11(!) ponttal múlja felül az xPTS-t, míg a Roma közel két ponttal múlja alul, (hát még ha a bírói ténykedés is számolva lenne) a Juve pedig 2.5-tel...

    a gyenge bunkerező elavult Mou
    Nem. Formán kívüli Mkhitaryan, sérülésből visszatért de nem elég éles Zaniolo, sérült Spinazzola aki támadásban is óriásit segít és minőségben szűk keret ami miatt fáradt a kezdő. Na meg komoly adag balszerencse a kapufákkal és szabályokat ismerni nem akaró dilettáns játékvezetéssel.
    Szerencsére a hírek szerint Friedkinék készek tovább erősíteni már januárban is.
    A szurkolók is kiállnak mellette. :) A senkiházi firkászok már itthon is kezdik az áthallásos szarjaikat nyomni, de Olaszországban még durvábban nyomják a fals uszító cikkeket, szerencsére a Rete(k)sportot már lekoptatta.

    Apropó: Maurizio Costanzo: “Mi sento di consigliare a Mourinho di non prendersela sempre con gli arbitri. Questi ultimi sono, infatti, una famiglia stretta e lui rischia di non avere un rigore per tutta la stagione” Összetartó kiccsalád ám a bíróké, ha kritizálod csak még inkább ellened fordulnak. De szép így leírva, hogy nyilvánvaló az ellenszél.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák