Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz BenHans #154031 üzenetére

    Kétéves kölcsön ingyen, aztán három év alatt kell kifizetni a 35 milliót. Kivásárlási kötelezettség BL-kvalifikációhoz kötve. Plusz 20% a következő átigazolási díjból. Bár nem lepne meg, ha nem nagyon távozna ő a közeljövőben. Nicolò Schira szerint a játékos egyértelműen csak a Juventushoz akart csatlakozni, s elutasította a Borussia Dortmund, az Arsenal, az Atlético Madrid és a Sahtar Doneck megkeresését.

    Pjanics nagyon menni akar Barcelonából, keretbe sem nevezi Koeman. Ramsey helyett jó lenne, nyilván kölcsönben, átigazolási díjról kár álmodnia a katalán klubnak, nincsenek olyan helyzetben, s Pjanics szekérrúdja túlságosan kifelé mutat ahhoz, hogy bármiféle követelése lehessen a klubvezetésnek. A következő pár évben lesz néhány gombóc, amit le kell nyelnie a Barcelonának, ez az egyik, de lesznek keserűbbek is.

    Mindenesetre most egy Friedkin Groupon belüli átvilágítás zajlik, az elemzők szerint ez egy befektető érkezését vetíti előre, ami kulcs lehet a stadionhoz.

    Ez azért furcsa, amikor a tulajdonos újabb befektetőt toboroz, bár nyilván a stadionépítést megkönnyítendő nem árt némi szakmai és pénzügyi támogatás. A negyvenezres stadion picit keserű, ám ésszerű kompromisszum. Viszonylag nagy kihasználtsággal üzemeltethető, de azért a legendás olasz stadionokat alapul véve mégis visszalépés. Viszont nem árt néha a racionalitás szavára hallgatni, amint az több aktuális negatív példa is mutatja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák