Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    válasz BenHans #154016 üzenetére

    Na, meghúzzák a nadrágszíjat, eladnak még párat a felelőtlen pénzügyi stratégiájuk besült termékeiből és újjáélesztik a la masiát?

    Nincs kinek eladni, pár évig még nyelniük kell a gombócokat. Pl. Dembélé kinek kellene ilyen csillagászati fizetés és folyamatos sérülések mellett? Az itt-ott igencsak besült Coutinho? A lassan kritikus kor felé hajló hisztikriszti drámakirálynő Griezmann? Megtalálta zsák a foltját klub és játékosok vonatkozásában, most meg az új elnöknek kell kiutat találnia. A pénzügyi és gazdasági felelőtlenség egyik iskolapéldájaként való ténykedésük miatt sajnálni nem tudom a Barcelonát, maguknak keverték ki ezt a puncsot. De legalább nincsenek egyedül, több klub fogja évekig nyögni az elmúlt évtized felelőtlenségeit, amit az elmúlt másfél év váratlan eseményei sima mínuszból óriási mínusszá alakítottak. Viszont nem kérdés, hogy pénzügyileg ők vannak a legmélyebb mocsárban a történelmi nagyok közül.

    De ne csak sarat dobáljunk a mi szempontunkból nagyrészt érdektelen egyik vagy másik klubra, beszámolsz inkább arról, hogy halad a farkasok stadionjának az ügye, mikorra lesz kész és hol? És mekkora lesz?

Új hozzászólás Aktív témák