Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #150909 üzenetére

    Na ez egy jó hsz volt, egyetértek a mondanivalójával.

    Bonuccit annyiban megvédeném kizárólag a válogatott kapcsán, hogy látszik, hogy akar. Persze az is lerí róla hogy nagyon nyomasztja az a teher amire már nem érdemes, mégsem akarja ezt bevallani magának, inkább küzd és megpróbálja a fejét a víz felett tartani.
    Jól nézett ki ahogy tegnap De Rossi odament hozzá és valahogy az első őszinte felszabadult mosolyt akkor láttam az arcán. :)
    Úgy gondolom, ha Acerbi ott lehet akkor ő is.
    Csapatkapitányi szalag...hmm..klub szinten persze már nem oké, de a válogatottban ki kapná ha nincs ott a dottore? Nincs már De Rossi, Marchisio, Totti, Del Piero, Maldini, Nesta vagy Cannavaro féle karakter. A szalaghoz kell egy habitus, ebből kiindulva úgy látom lehetőségekhez mérten jó helyen van. Szerintem Gianluca Mancini óriási hiányzója a keretnek, kicsit későn érő, de nagyon jó védő és oké, hogy forrófejű de a szíve is az, hihetetlen küzdőszellem van benne. Én őt látom Róma kapitányaként is, benne megvan az a karakter, talán a VB-re behívja Mancini és megmutathatja, de nekem van egy tippem, hogy kb 28 éves korára alap lesz az Azzurrinál. Ez az EB szerintem a Fonseca-féle védekezés miatt ugrott neki.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák