Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mephi666

    nagyúr

    válasz gabross #149746 üzenetére

    jaja, már leesett :D 1 éve a frissen feljutott leeds ellen kezdtünk... az még jó meccs volt: egyben volt a csapat, ment a látványos adok-kapok, aminek 4-3 lett a vége és már ott lehetett látni, hogy ez a leeds nagyon is helyt fog állni a pl-ben... a norwich meg? régi csapat, de nincs stabil helye a pl-ben (kötelező őket elverni és úgy nyitni a szezont)

    a fifa-t amúgy sokat bírálják, hogy soha nem fejlesztenek, ugyanazt adják minden évben és egy nagy lehúzás az egész... én még 98-2001 közt viszonylag sokat játszottam még billentyűzeten (amikor volt 4 iránygomb, passz, sprint, rárúgás, átívelés, finom szerelés, durva odacsúszás...) ...azóta kimaradt nálam 20 év, így a friss verzió elég új nekem :D ...ha pedig nem költök azért, hogy ultimate csapattal méregethessem másokkal a bránert, akkor nem is kerül már semmibe :D ...márpedig költeni nem akarok, mert kb ez a lényeg, hogy apránként elszórakozzak egy szezonnal, vagy lenyomjak egy bl-t (vagy ha jön esetleg hozzánk valaki, aki kedvet kap, akkor pár sör mellett egymást csépeljük) ...nem vagyok és nem is leszek soha profi, nincsenek ilyen vágyaim, a komolyabb cselezgetés se megy még, de elvagyok azzal, hogy amatőrön olyan dominanciát produkálok a pályán, amihez hasonlót kellett volna a csapatnak az előző szezonban a címvédéshez :D (a city-nek sajnos csak egy 7-est sikerült gurítani, mert a szezon legelején kaptam őket, amikor még ennyire se éreztem az irányítást)

    "Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris

Új hozzászólás Aktív témák