Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ps Vita

    őstag

    Remek cikk,heinrich nagyon ért a focihoz :R
    Amit a Varane esetről mond azzal is egyetértek:
    "Ha mégis ki akarunk mellette emelni valakit, akkor az Varane, sőt elsők között lendül magasba a kezünk, amikor klasszisozni kell, meg a jövő egyik legnagyobb ígéretét emlegetni, vagy rögtön pofátlanul odatolni Thiago Silva mellé.
    A tegnap este speciel pont nem az ő estéje volt, mert két gólért cserébe emlékezetes leckét kapott két nagy tanártól. Sneijder labdaátvételes bőrözése és Drogba sarkazása az a kategória, amivel eddig nem gyakran találkozott a pályán. Egy védő is lehet okos, sőt nagyon okos, csak épp elég okos nem, ha úgy hozza a balsorsa, hogy ilyen zsenik ellen kell játszania. Nem bántásból mondjuk, csak tényszerűen rögzítjük: ez volt az első Real-meccs, ami valahol rajta ment el.
    Hogy az előbb említett zsenik mit keresnek a Galatában, azt csak ők tudják, mindenesetre utólag, és minden egyéb körülménnyel megbékélve a legtöbb szurkoló szerintem elmondhatja: ha már sosem jutott Aranylabda egyikőjüknek sem, nagy igazság, hogy mindketten eltették a maguk BL-győzelmét."

    Szóval Varane megérdemli azt a szopkódást amit kap,de remélem senki se gondolta,hogy végig úgy fog játszani,ahogy a Real ellen :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák