Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsyx

    aktív tag

    válasz Citroware #132366 üzenetére

    Senki nem szegez pisztolyt a fejükhöz, hogy meg kell várni a szerződések lejártát és ingyen elengedniük bárkit is. Ha annyira szükségük lenne a pénzre, eladnák a szerződés lejárta előtt egy évvel és a jobb játékosaikért nyilván nem csak a Bayern érdeklődik, hanem más topklubok is.
    Csúnya Bayern milyen galád, hogy tudatosan építkezett a múltban és a jelenben is. Milyen mocskok, hogy nem költekeznek ész nélkül mit pl. a MU, Arenal, City, Barca, Milan, etc. A Barcán kívük hol is vannak ezek a klubok az eszetlen modelljük miatt? Remélem megbocsátható a csúnya Bayernnek, hogy a jövőre is gondolva vezetik a klubot és ezzel a mentalitással nem egyeztethető össze a fél csapat lecserélése minden nyáron.
    Miért nem tette le akkor értük bármelyik klub a pénzt? Vagy akár többet is? Vagy azért mert mégsem akarta letenni értük bármelyik klub azt a nevetséges összeget sem, vagy azért mert a játékos számára vonzóbb volt az a megfontolt, észszerűséget követő klubmodell amit a Bayern képvisel pl. egy Milanhoz vagy Unitedhez képest.
    Miért is? A Dortmund főleg az utóbbi években eléggé lerabolja a Bundesligát, ellentétben a Bayernnel (megjegyzem, még '13 előttig visszamenve is a Dortmund szinte kivétel nélkül több játékost igazolt a Bundesligából mint a Bayern). Tehát ha a Bayern lerabolja a Bundesligát, csak amiatt nincs másnak esélye a bajnoki címre, de ha a Dortmund, annak semmi köze az esélyekhez. Becsülendő logikád van. :)

Új hozzászólás Aktív témák