Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    Egészen szánalmas műsor lett ez a digis PL magazin.. nulla innováció, és nem elég hogy egy PREMIER LEAGUE magazin fél műsoridejét celebkedéssel meg európai kupaszerepléssel töltik el, és olyan gyerekes odaszúrásokkal egymás irányába, amiket kínos csend követ, mintha az Office sorozatot nézném..már csak az hiányzik hogy ilyenkor a kamerába is nézzenek :D most meg beraktak egy PREMIER LEAGUE magazinba egy ripacs INSTA celebet, aki az insta celebkedésről beszél, hát a pofám leszakad :W Természetesen a PL-ről is volt szó úgy 5 percig, amiben kibeszélték hogy Pochettino gyantázza a mellkasát, meg hogy a digis vendégekre és műsorvezetőre mik a leggyakoribb google találatok ha rákeresünk....

    Példát vehetnének a Szélkakasról, amit egy órával előttük forgatnak ugyanabban a stúdióban, ugyanazon a csatornán, és merem állítani, hogy az egyetlen értelmes magyar TV-műsor a fociról. Érdemes nézni aki szereti a focit, körökkel előz mindent, ami eddig készült itthon az iparágban, szinte már megszerettették velem a francia ligát, de legalábbis sokkal közelebb hozták.

    Ezek a bohócok előtt meg ott hever a PL, a legkönnyebb merítési lehetőség egy egy órás műsoranyagba, de nem képesek egy épkézláb, összetett mondatot összerakni, miközben a PL pont az a pálya ahol a lábuk előtt az összes sztori és az infó. A franciába azért nagyon bele kell mászni mert tocsog az érdekes profilokban, a jó sztorikban, eleve, dugig van olyan tehetségekkel, akiket ki lehet szúrni idejekorán, és ezt a műsor kurva jól használja ki. Különösen a múltheti adás tetszett.

    Ez a díszes PL-bagázs meg beülhetne az iskolapadba, hogy hogyan kell magazint csinálni 2019-ben.. :W

Új hozzászólás Aktív témák