Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz simondr #124509 üzenetére

    Igazából nekem is mindig olyan szürke eminenciás volt, de több Arsenal szurkolóktól, pundittól olvastam, hogy nagyon nem örülnek az elengedésének, mert szerintük a PL egyik legalulértékeltebb játékosa, és valamiért a szurkolói sem tudták befogadni.
    Ami szerintem egyszerűen azért van, mert nem szerez gólokat. Nálunk is vannak ilyen játékosok, és csak azért vannak lehúzva mert nem szereznek elég gólt, de nélkülük nem lenne váza a csapatnak. Mondjuk Hendersont mindig is utáltam és életemben először pezsgőt fogok bontok ha elmegy, de objektíven egy baromi hasznos játékos.

    Iwobira is olyanokat mondanak, hogy kimagaslóan fedezi, játssza meg, viszi fel, cipeli és tartja meg a labdákat kis területen is, és elit hatékonysággal és gyakorisággal képes eljuttatni a labdát a tizenhatoson belülre (csak ilyen Messi, Neymar, David Silva, Hazard van előtte).

    Ha ennek csak harmada igaz, akkor nagyon nem gyengítés, sokkal inkább erősítés lesz nekik. Azért remélem Marko Silva nem hozza ki belőle az állatot, bár a Kean, Richarlison, Sigurdsson, Iwobi kvartett azért nagyon nem gyenge.

Új hozzászólás Aktív témák