Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz alázógyík #124424 üzenetére

    Ne is mondd... Qrvagyenge, vagyis nem, mert Zsótér nem is érti mire fel ez a rigmus.
    Ez a gyerek... Nem rossz magyar viszonylatban, de arra nem gondolt, hogy még jobbnak tűnhetne azzal, ha mondjuk úgy nyilatkozna mint Gera Zoli?
    Mert ahogy előadja magát az egy vicc és csak csorbít a megítélésén hiába játszik jól, mert azért mégiscsak egy 23 éves játékos egy magyar bajnokságban. Itt is van lé, jól él, csajok és bulika, de nem ártana rájönni, hogy az első komolyabb vkp a gatyájából kiszedi, és az első duma után felrúgja a holdig, hogy elmegy a kedve a focitól is.

    Tipik magyar fiatal sztárfocista, ilyenek vannak BLSZ-től NBI-ig, nagy szavak röpködnek, esküszöm a top bajnokságokban nem nyilatkoznak ilyen gallérral, de fejben nem sok, és mégis 10-es a hátán. :O :U

    "A mérkőzés előtt fellocsolták a pályát, így szokatlanul gyors volt," - szólt a kiégett szántóhoz szokott magyar ifista. :O :DDD
    "de nem szabad erre fognunk a vereséget" - akkó' mé' mondod b...
    "Azt gondolom, jó úton járunk" - ja, jó, kényelmes, nem huplis, olyan mint a biliárdasztal, egyenes a vonal is, de "gyors" ezért hamar elvezet az NBII-ig.
    "Ez volt az első meccsünk, szerintem nem történt tragédia." Életetek első meccse? Mert akkor nem szóltam.
    "fel kell szántsuk a pályát a győzelemért Diósgyőrben" Mondom, hogy a szántóhoz vannak szokva. :)) Szóljanak má' neki, hogy a stopli nem eke és azzal kéne foglalkozni hogy a konkurens tsz tagjai ne takarítsanak be több labdát mint ők. :o :D

    Na de a meccs... a harmadik gól oké, be lehet nézni, de mi volt az első kettő? Egyszerűen nem is láttam rajtuk hogy le akarják követni a támadók helyezkedését, mintha mindegyik külön magában azt gondolta volna, hogy "jóva' beszaladtam a tizenhaton belülre védekezés megoldva". 2-5 méterre voltak az embertől?! WTF?! Középpálya? Szét voltak szakadva de minden irányba. Hát BLSZ szinten van ilyen szétcsúszás heti 1-2 edzéssel ahol a fél csapat sincs jelen.
    A Roma védelme nem volt valami acélos ebben a csodás idényben, nem mondhatom, hogy ebben a jóhoz vagyok szokva, de szerintem gólt nem kapnának az NBI-ben. Ezeket a támadókat a lassú, de legalább jól helyezkedő Fazio leradírozza.

    Redneck: +1👍 :R

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák