Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Z'Z" #112004 üzenetére

    Szerintem a címer változtatás önmagában nem olyan nagy dolog, minden csapatnak van címer evolúciója, mégha nem is olyan drasztikus mint a juventusnak vagy a cardiffnak. Itt bárkire rá lehet keresni. Ezt az identitás témát meg tényleg nem kívánom tovább ragozni, de ez az ami a szíven is túlmutat. (az élet más terén is bármilyen szívvel kapcsolatos kötődést rövid idő alatt szét lehet zúzni)

    pl. ma a PL magazinban egy ex Cardiff labdarúgó arról számolt be, hogy miután idén hosszú idő után a Cardiff újból feljutott a PL-be ez az ex focista írt egy volt cardiffi társának hogy gratuláljon a feljutáshoz, amire annyi válasz jött, hogy ő már egyáltalán nem követi a klubot és a focit, amióta jött az a bizonyos távolkeleti bohóc, aki többek között piros színre cserélte a hagyományos kék színeket a stadionban, és a címerüket is amibe még valami sárkányt rakatott (a mez hatalmas ellenállások hatására egyelőre még maradt kék). Mi ez ha nem a szurkoló klubbal való azonosságának teljes bemocskolása? hiába a nagy szív, ha ezzel sok tősgyökeres walesi sem képes azonosulni. Az egyik címer egy távolkeleti sárkány, a másik meg egy egyértelmű márkejezés lett, ez azért önmagában sokaknál kicsaphatta a biztosítékot.

    Na de mindegy erről nem kívántam már többet diskurálni, csak éppen ma találkoztam mégegy ilyen esettel, és ha már téma volt gondoltam leírom :DDD
    ___

    Ami a Videotont illeti, ebből a cikkből is kiderül hogy Huszti milyen temperamentumos alak, aki nem győzi gyűjteni a lapokat, amiről nyilván volt fogalma a játékvezetőnek is. Mérkőzés előtt ő is biztosan készült és tudta kire kell jobban figyelni. Ezért pont lehet hogy Juhász nem kapott volna érte kiállítást, Huszti meg igen. Ez olyan hogy annó nálunk Suáreznek is már alig adtak büntetőt, vagy ítéltek ellene szabálytalanságot , mert tudták hogy nem áll tőle távol a színészkedés, ellenben a lapokat meg szerették osztani neki.

    Meg van az a külön állatfaj amihez pl. Ramos és Diego Costa tartozik, akik legtöbbször valamiért jól jönnek ki ezekből :D

Új hozzászólás Aktív témák