Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sh4d0w

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz giigz #10409 üzenetére

    Noh, akkor nézzünk szét a másik kapunál is:

    A Nani-eset alapján Diego Lopezt is ki kellett volna állítani Vidic letarolásáért és az ugye 11-es is, plusz az utolsó percben Ramos is szabálytalankodott a 16-oson belül.

    Nem, a Real nem volt jobb. 11 vs 11-ben meccsben sem voltak, Modric Nani helyéről lőtt gólt. 1-2 után pedig beszorultak, mint egér a csapdába.

    Hogy az UEFA-nak mi köze ehhez? Messzire vezető szál, de polemizálhatunk rajta. Mind a FIFA, mind az UEFA ellenzi a technika bevezetését, mert akkor nem lehet manipulálni a meccsek végeredményét. Igen, hamarosan jönnek ezek az eszközök, de meg lennék lepve, ha nem próbálnák meg még a bevezetés előtt, vagy közvetlenül utána kiebrudalni a játékból. A legtöbb pénzt a legnézettebb csapatok hozzák a szervezetek és szponzorok számára, jelenleg a Real és a Barca, ergo minél messzebb kell jutniuk a sorozatban. Meg lennék lepve, ha tiszta körülmények között továbbjutna a Barca (és igen, most vállalom a későbbi jogos beszólások kockázatát is, ha esetleg a Milan javára tévednének ekkorát).

    De visszakérdezek: a bundaügyekben mindig a valós bűnösök buknak le, vagy a felül lévők az esetek nagy részében megússzák?

    https://www.coreinfinity.tech

Új hozzászólás Aktív témák