Hirdetés

Precíz és hangos Logitech finomságok

A perifériák piacán ismert Logitech ismét előállt pár újdonsággal, melyek közül az egyik a precizitással, míg a másik a hangzásvilággal fog hódítani. A Rechargeable Speaker S715i névre keresztelt termék egy iPod és iPhone dokkolóval ellátott hangszóró. A megfelelő hangminőségről nyolc, egyedileg hangolt hangsugárzó gondoskodik. Ezek közül kettő darab 7,5 cm-es, lézerrel hangolt neodímium mágneses sugárzó felel a középtartományért, kettő darab 1,5 cm-es neodímium sugárzó a tiszta magas hangokért és négy darab 5 cm-es passzív sugárzó a legmélyebb basszusokért.

Az S715i nem korlátozza a felhasználó szabadságát, hiszen a tartozék akkumulátorral hálózati csatlakozás nélkül is akár nyolc órán keresztül üzemeltethető az eszköz. A kényelemért a vezeték nélküli távirányító felel, melynek segítségével akár 10 méteres távolságból is vezérelhető a termék. További tartozék az utazótáska, ami a hordozhatóságot teszi komfortossá, sőt még a tápegységnek és a távirányítónak is biztosít helyet.

Logitech Rechargeable Speaker S715i
Logitech Rechargeable Speaker S715i [+]

A Logitech Rechargeable Speaker S715i még ebben a hónapban megjelenik, az ajánlott fogyasztói ára 180 euró lesz.

A beviteli eszközök piacát a Wireless Combo MK520 jelzéssel illetett csomag fogja felpörgetni, ami egy billentyűzetből és egy egérből áll. A termék nevéből rögtön kiderül, hogy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül kommunikál a számítógéppel, amit a rendkívül kicsi Unifying vevőegység biztosít. Az adatátvitel 2,4 GHz-es frekvencián zajlik az USB-s csatolóval, mely 10 méteres távolság erejéig fogadja a jeleket. A feketére festett, akkumulátorral felszerelt klaviatúra vékony kialakítást kínál, továbbá multimédiás billentyűkkel is rendelkezik a gyakran használt funkciók gyors elérése érdekében.

Logitech Wireless Combo MK520
Logitech Wireless Combo MK520 [+]

A mellékelt egér szintén akkumulátort használ, a precíz érzékelést pedig lézeres szenzor biztosítja. A terméken két gomb és egy görgő várja a felhasználó utasításait. A Logitech Wireless Combo MK520 már előrendelhető a nagyobb webáruházakban, az árazása kicsivel 60 dollár alatt alakul.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés