Hirdetés

Fehérbe öltözteti egyik legjobb billentyűzetét a Zalman

A ZM-K900M White Edition lényegében csak a kinézet tekintetében különbözik az eredeti modelltől.

A Zalman az ünnepek alkalmából piacra dobta az ősszel megjelent ZM-K900M billentyűzet különleges kiadását, amely a White Edition jelzést viseli. Ez igen jól körülírja, hogy mire lehet számítani, mivel gyakorlatilag arról van szó, hogy az eredeti fekete házat egy fehérre színezet váltja fel, és persze a billentyűk is ilyen színűek lesznek.


[+]

Az eredeti modell minden képessége megmarad, így a ZM-K900M White Edition is Kailh Blue mechanikai kapcsolókkal kerül forgalomba, ami a Cherry MX Blue kapcsolókhoz áll a legközelebb. Az RGB LED teljes mértékben jelen van, és tulajdonképpen rengeteg világításra és színre vonatkozó effektet lehet beállítani, mindezt magáról a billentyűzetről kivitelezve. Természetesen a tetszetős kombinációk el is menthetők, akár játékokhoz is eltérő profilokat lehet rendelni.

A 440 x 140 x 35 mm-es kiterjedésű, USB interfészen kommunikáló, de PS/2 átalakítóval is beköthető, 104 gombos billentyűzet különlegessége továbbra is az integrált makrórögzítési lehetőség, így nincs szükség szoftverre, az egyes makrók szimplán a megfelelő gombokat lenyomva felvehetők. Mindemellett számos billentyű a normál funkciója mellett multimédiás feladatot is ellát.


[+]

Az USB-s összeköttetést használva üzembe lép a Z-Engine technológia, ami lényegében 1000 Hz-es mintavételt biztosít az említett interfészen, így 1 ms-on belül megtörténik a parancsok bevitele. Nem hagyta ki a Zalman az anti-ghosting technológiát sem, viszont a beépített rendszer különleges, mivel képes érzékelni az összes billentyű egyidejű leütését is.

A Zalman ZM-K900M White Edition szállítás már megkezdődött, így csak napok kérdése és elérhető lesz a nagyobb webáruházakban. Az áráról sajnos még nincs pontos adat, de várhatóan 90-100 dollár környékén vihető majd haza.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés