Hirdetés

Zalman ház multimédiás rendszerekhez

A Zalman február elején egy új házzal örvendezteti meg azokat, akik PC-technológiára alapoznák multimédiás szórakoztatóközpontjukat. A HD160 teljes mértékben alumíniumból készül, mérete 435 x 420 x 160 mm, tömege 4,8 kilogramm. A házba ATX és microATX méretű alaplapok, standard ATX-es tápegységek szerelhetők.

Kívülről egy 5,25 és egy 3,5 hüvelykes meghajtóhely érhető el, az utóbbit gyárilag egy memóriakártya-olvasó foglalja el. Belül egy merevlemez kaphat helyet közvetlenül az optikai meghajtó fölött, míg az előlap bal fele egy háromrekeszes, rezgéscsillapítós HDD-keretet rejt. Mivel az ide szerelt merevlemezek meglehetősen közel kerülnek egymáshoz, a keret alatti szellőzőnyíláshoz opcionálisan elhelyezhető 8 cm-es ventilátorral gondoskodhatunk hűtésükről.

További levegőbeömlők találhatók a tápegység és a bővítőkártyák szomszédságában, a processzor fölötti rostélynak pedig változtatható a nyílása. A házat úgy tervezték, hogy akár a CNPS9500 is elférjen benne; a CPU-ról távozó hőt két 8 cm-es ventilátor juttatja a szabadba.

Az előlapon, kis csapóajtó mögött találhatók az USB, FireWire és audiocsatlakozók, ettől balra a szokásos gombokon kívül egy hangerőszabályzó és egy VDF kijelző látható; a ház tartozéka továbbá egy infrás távirányító is. A HD160 fekete és ezüst színben kerül piacra, ajánlott fogyasztói ára 240 euró.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés