Hirdetés

Az MCR-332 kompakt mikro hifi le sem tagadhatná, hogy a Yamaha műhelyében készül

A Yamaha bejelentette, hogy már meglévő, egyébként is bőséges kínálatát tovább bővíti az MCR-332 típusjelzésű otthoni audiorendszerrel. Konkrétan egy kompakt méretű, könnyű, mindössze 2,3 kilogramm súlyú mikro toronyról van szó, amely tulajdonságait tekintve egy teljesen átlagos terméknek tűnik.

Yamaha MCR-332
Yamaha MCR-332

A dizájn első pillantásra azért teljesen rendben van, hiszen a matt alumínium ház kimondottan jól néz ki. A hangfalak sem csúnyák, ám némiképp érthetetlen okból lakkfekete borítást kaptak. Bár a cég ezt "luxuskivitelként" aposztrofálta, ez évekkel ezelőtt számított „trendinek“. Ráadásul nagyon kényes, az ujjlenyomatok kiabálnak róla, és minden egyes porszem gyönyörűen meglátszik rajta.

A 2x20 watt maximális kimeneti teljesítményt kínáló modell természetesen rendelkezik saját iPod/iPhone dokkolóval, úgy látszik ma már nem létezhet mikro hifi enélkül. Mint ahogyan az USB port sem hiányozhat róla, amelyen keresztül mindenféle egyéb médialejátszó csatlakoztatható hozzá. Sőt, ide akár egy külső adattároló is bedugható, és az azon található WAV, MP3, illetve WMA fájlok is lejátszhatóak. Ez ma már alapelvárás, de az is igaz, hogy jó pár olyan termék megvásárolható már, amely ennél jóval több szabvány kezelését támogatja. Rendelkezik saját FM tunerrel, így rádiózásra is használható, ám az lett volna a legnagyobb csoda, ha ez a funkció kimarad belőle. A nem túl különleges mikro hifi visszafogott, elegáns kialakításának köszönhetően akár sikeres is lehetne, viszont a belebegtetett 480 dolláros ár finoman szólva is túlzónak tűnik érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés