Mikro toronyba épített tévével próbálkozik a JVC az NX-TC40 személyében

A JVC tavaly szállt ki a tévé bizniszből, feladva a rettenetes mennyiségű pénzt követelő, öldöklő küzdelmet, de azért még néha vissza-vissza kacsintanak az egykor komoly sikereket hozó területre. Legutóbb azt találták ki, hogy házasítják a televíziót a mikro tornyokkal, abban úgyis erősek, és majd ezzel az öszvérrel rohanják le a piacot. Az elgondolást tett követte, így született meg a NX-TC40 típusjelzésű modell.

JVC NX-TC40
JVC NX-TC40

A legszembetűnőbb dolog nyilván a 4,3 hüvelykes színes kijelző, ami nagyjából akkora, mint amivel egy hordozható médialejátszó büszkélkedhet. Ez egy kézben fogható termék esetében még csak-csak elmegy, de azt már nehezebb elképzelni, hogy valaki odakuporodik majd egy otthoni audio eszköz elé tévézgetni. Merthogy tuner is került bele, és ezen kívül csak a WMV kiterjesztésű videók lejátszását támogatja. Ez édeskevés akkor, amikor a legutolsó távol-keleti garázsból is olyan termékek kerülnek ki, amelyek formátumok garmadáját képesek kezelni. Az USB porton kívül iPod/iPhone dokkolón keresztül is eljuttathatóak rá adatok, sőt a CD lejátszót sem spórolták le róla. Képes a CD lemezekről lejátszott számokat az USB-re dugott pendrive-ra vagy merevlemezre MP3, WMA vagy WAV formátumban átmásolni. Értelemszerűen ezek lejátszására is módot ad, ami azért szintén nem nevezhető túlságosan bőséges választéknak.

JVC NX-TC40
JVC NX-TC40

A Bluetooth adatátviteli technológiát is támogató termék maximális kimeneti teljesítménye 2x15 watt. Két színben (fekete és fehér), kerül majd a boltokba szeptember közepén, ám azt egyelőre még nem lehet tudni, hogy mennyit kell majd érteni fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés