Hirdetés

A Wintech sétálómagnója maga a megtestesült retro

A PCT-11R2 ódivatúbban néz ki, mint az eredeti Walkman.

A Sony 1979-ben mutatta be a világ első Walkmanjét, amellyel egy új, világhódító termékkategóriát teremtettek. Bár a cég már régen elengedte az ilyen típusú modelleket, de még mindig vannak olyanok, akik most, majd 40 évvel később is látnak fantáziát e készülékekben. A Wintech márka japán anyavállalata a Kohka Bussan is ezek közé, hiszen bejelentették, hogy piacra lépnek egy vadonatúj termékkel.

Wintech PCT-11R2
Wintech PCT-11R2 [+]

A PCT-11R2 maga a megtestesült retro, hiszen nincs benne se Bluetooth, se médialejátszó alkalmazás, se Wi-Fi, semmi modern hókuszpókusz. Egy szimpla, hordozható sétálómagnóról van szó, amellyel a kazetták lejátszásán kívül lehet rádiózni, illetve a mikrofonja révén diktafonként is bevethető. Ellátták két darab 40 mm-es beépített hangsugárzóval, de a hangrendszer teljesítményével kapcsolatban nem szolgált bővebb információval a gyártó.

A szokásos méretű (120 x 91 x 32 mm), 260 gramm tömegű modell nagyon olcsó lesz, hiszen csupán 4000 jent, azaz kb. 9500 forintot kérnek el érte. Mivel a kazetták mostanában kezdenek megint divatossá válni egyes szubkultúrákban, így még az is benne van a pakliban, hogy a Wintech sikereket is arathat a készülékkel.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés