Windows blog: téli és karácsonyi Asztal témák

Modernkori mondás lehetne, hogy: „Mutasd meg számítógéped, megmondom ki vagy”. Nem, véletlen, hogy a számítógépet személyinek híják, felhasználója ilyen vagy olyan szinten saját, egyedi igényeihez igazítja nem csak hardveres és szoftveres tartalmát, hanem megjelenését is. Windowsban ennek az egyik fő eleme az Asztal témája. Saját készítésű képeink mellett megannyi gyönyörű alkotást találhatunk az interneten, elég a keresőnek beírni, hogy háttérkép vagy desktop. Kevesen tudják, hogy a Microsoft is kínál nagyon szép, igényes Asztal csomagokat, melyek rendszerint több háttérképet és gyakran hozzájuk illő ablak stílust is tartalmaznak.


[+]

A karácsonyi készülődés egyik kihagyhatatlan mozzanata a mézeskalács készítés, amihez kilenc hangulatos képpel járult hozzá a Microsoft. Feldíszített karácsonyfákkal több téma is található, például szép golyókkal, különleges fadíszekkel, a leglátványosabb szerintünk az Ünnepi fények téma, különösen a kivilágított lakókocsi. Szintén kellemes darab a Hóangyalok téma.

Rengeteg szép természettel kapcsolatos téli témát kínál a Microsoft. A tizenhárom képes, általános Téli téma mellett az Északi-sark és Déli-sark látványosságaira hívnánk fel a figyelmet, de a különleges Megfagyott alakzatok téma is megér egy klikkelést. Külön kollekcióban tekinthetjük meg a svéd és cseh tél szépségeit, ügyesebb fotós esetleg összeválogathatna egy hasonlóan látványos, magyar témát.

Rengeteg különleges téli csomaggal is készült a Microsoft. Van például téli sportos, nyolc lélegzetelállító fotóval, még különlegesebb a jégkastélyos szett, és igazán érdekes Dunal Lawler fagyos makró fotóinak kilencelemű galériája is. Két monitort használók a Gleccserek panorámatémának fognak örülni, a mi személyes kedvencünk pedig a hóemberes.

Azóta történt

Előzmények