Windows blog: tavaszi Asztal témák

Most, hogy lassan már egy hónap eltelt belőle, talán ki lehet jelenteni, hogy tényleg beköszöntött a tavasz – még akkor is, ha a hőmérséklet bőven a sokéves átlag alatt marad. Ennek örömére összeválogattunk egy csokorra való kikeleti Windows asztal témát. Szép kis válogatást találunk a cseh tavasz képeivel, aki pedig valami különlegeset szeretne, nézze meg a japán cseresznyefák virágzását.

Rengeteg fotóst megihlet a tavaszi kikelet, ezért nem csoda, hogy sok-sok igazán szép Asztal téma összeállítást találni a Microsoft oldalán. Az indiai Rangan Das vagy Christina Manchenko összeállítása ugyan nem csak tavaszi képeket tartalmaz, de vidám színviláguk miatt érdemes megnézni őket. Aki szereti közelről szemlélni a virágokat, és nem riad vissza a bogaraktól sem, annak Ondřej Vlček fotóit, vagy Hayley Elizabeth első, illetve második kerti témáját ajánljuk figyelmébe, és a Small World téma tizenhat képe is nagyon érdekes.

Rövidesen itt a húsvét, tehát nyúllal is készül a Microsoft, de sajnos hímes tojásos témát nem találtunk, helyette egy nyugtató zöldet mutatunk.

Három érdekességgel zárjuk ajánlónkat. Vízcseppekről készített felvételeket J. P. Peter, egy másik témában pedig igazán szép buborékokat találtunk. Ugyancsak látványos Nick Boyer különleges megvilágítású természetképeinek összeállítása.

Előzmények