Windows blog: Azure platform és Windows Phone tanfolyam

Június 12-én kerül megrendezésre az Azure platform és a Windows Phone című tanfolyam, melyet a Nokia és a Microsoft közösen, a Budapesti Műszaki Egyetemen alapított fejlesztői laborjában rendez meg. Az érdeklődők egyrészt találkozhatnak az Azure platformra történő fejlesztés alapjaival – az Azure SDK-val, a management portállal, tárolási módszerekkel és az egyes szolgáltatások hosztolásának módjával az Azure platformon belül –, másrészt megismerhetik a Windows Phone és az Azure kapcsolatát olyan témakörökön keresztül, mint például a háttérben futó folyamatok kezelése, a webes szolgáltatások használatának módjai, az async CTP, a push notification, illetve a közösségi oldalak fiókjainak használatával történő azonosítás Azure ACS szolgáltatáson keresztül.

Az esemény regisztrációköteles, mellyel érdemes igyekeznie az érdeklődőknek, ugyanis összesen 22 fő juthat be a tanfolyamra; minden ezen keretszámon felül jelentkező automatikusan várólistára kerül. A tanfolyam helye tehát a BME (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.) QB 237 NOKIA Laborja a Q Épületben. Időpontja június 12., 9 és 17 óra között. A regisztrációt ide kattintva lehet megejteni a "Key Developer Events" menüpont alatt.

Inarus

Előzmények

  • Windows blog: Nokia és Microsoft a BME-n

    A Nokia és a Microsoft közös fejlesztői laboratóriumot nyit a Budapesti Műszaki Egyetemen, melynek megnyitója alkalmából szakmai konferenciát szerveznek.