Hirdetés

WEBolt: a PROHARDVER.HU új szolgáltatása!!!

Durván egy hónapja futtattunk egy szavazást arról, hogy kinek mennyit érne meg a prohardver. Mármint anyagilag. A voksok nagyrésze a bannerek, azaz a lap tetején ugrabugráló, idegesítő, fizetett hirdetésekre érkezett. Ezt sokan tolerálnátok. Azóta éltünk is a lehetőséggel, kétszer (Vivendi kampány). Legnagyobb örömünkre voltatok páran, akik akár anyagilag is hajlandóak lettetek volna támogatni minket, ugyanakkor a legtöbben komoly aggályaikat fejezték ki egy ilyen megoldással (fizetős prohardver) szemben.

Nos, reméljük, hogy sikerült megoldást találnunk a fenti problémára! A prohardver természetesen ingyenes marad, ezt már akkor is megígértük (a szavazás inkább a hajlandóság és a hozzáállás felmérésére irányult, egy percig sem gondoltuk kivitelezendő alternatívának a fizetősdit). Elindul viszont online hardverboltunk, mellyel - reményeink szerint - már megkereshetjük az oldalunk fenntartásához szükséges "zsebpénzt" (mely nem is olyan kevés, sajnos :(). Boltunkba kizárólag "best buy", vagy kíváló ár/teljesítménnyel bíró termékek kerülhetnek, tehát senki se várjon túlzott kínálatot. A mostani, indulókészlet persze bővülni fog, de sosem lesz nálunk "már 100.000 termék ""kapható""".

A WEBolt jelenleg béta tesztelés alatt áll, a hivatalos rajt hétfő reggel esedékes, ha minden flottul halad. A hétvégén a megrendeléseket nem tekintjük hivatalosnak, ezért lehetőségünk nyílik élesben tesztelni a WEBoltot. Szeretnénk megkérni minden vállalkozó kedvű olvasónkat, hogy nyugodt szívvel gyötörje a boltot, rendeljen és nézelődjön, mert az esetleges hibák (mea culpa, előre is) csak így derülhetnek ki. A WEBoltot a főmenüből érhetitek el...


A leendő "használati utasításból":
----------------------------------

Üdvözlünk a prohardver online áruházában! Az áruház nemrég indult, és mint minden korábbi szolgáltatásunknál, itt is azt tartottuk szem előtt, hogy az áruház lehetőleg "más legyen, mint a többi". Éppen ezért még távoli terveinkben sem szerepel a 10 oldalas árlista, a 100 féle termék, a mindenre kiterjedő, hatalmas online választék, melyet 10 féleképpen lehet megrendelni és kiszállíttatni... áruházunkba kizárólag olyan termékeket szeretnénk felvenni, melyek valamilyen szempontból kiemelkedőek. Akár áruk, akár a tesztjeinkben elért abszolút eredményük, illetve ár/teljesítményük alapján, de árlistánkba csak "tuti vételek" kerülhetnek. Ez persze szűk választékot eredményez, ugyanakkor segíti a döntést - remélhetőleg.


A megrendelések akkor véglegesítődnek, amikor a felhasználó megadja az összes szükséges adatát és rákattint a "Megrendelem!" gomba. A sikeres "shopping" egyik technikai feltétele a sütik (angolul cookie-k) engedélyezése a böngészőben!

Köszönjük,
a PROHARDVER csapata

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés