Hirdetés

Megújul a RiO, a visszaszámlálás megkezdődött!!!

Amelyet a http://prohardver.hu címen érhettek el. A RiO és az Index egy hosszútávú, szoros együttműködés kereteként indítja el új, közös oldalát, mely - ha minden jól megy - hétfőtől már végleges lesz, és végleg felváltja a "jó öreg" rio.hu-t. Az új oldallal először válik lehetőségünk arra, hogy a bő egy éve tartó, folyamatos munkánk némi gyümölcsöt teremjen, és tovább erősíthessük tartalmunkat.

Az oldalt egyelőre csak nektek, hűséges olvasóknak szeretnénk megmutatni - a hétvége áll majd rendelkezésre, hogy az esetleges hibákat kijavítsuk, a site-ot gatyába rázzuk a hétfői hivatalos rajtig. A scripteket gyakorlatilag nulláról újraírtuk, így remélhetőleg a korábbi design bugok megszűntek, de erről szeretnénk megerősítést kérni. Az oldalnak jól kell kinéznie és működnie Explorer 4.0+, Netscape 4.6+ és Opera 5.0+ böngészők alatt.

A design színeivel kapcsolatban van még egy eldöntendő kérdés, aminek eredményeképp a főoldalt leszámítva az összes aloldal középső része a régi barna színnel jön be. A kérdés az, hogy maradjon-e a régi barnás kiosztás, avagy térjünk át az új, kékes verzióra? A döntést természetesen mi hozzuk meg :), de befolyásolhatóak vagyunk, egy bizonyos mértékig.

Mindenkit kérünk, hogy visszajelzéseivel segítse az utolsó simításokat, és mindenkit szeretettel várunk a hétfőn induló prohardver.hu oldalon!! Ezúton szeretnénk elnézést kérni az MSI játék "lelassulásáért", most legalább láthatjátok, hogy mi az ok. Hétfőtől a játékot is jelentősen felpörgetjük, korábbi adósságaink pótoljuk (villámkérdések, stb). Sokáig vitatkoztunk arról, hogy érdemes-e az olvasóknak egy félkész oldalt mutatni... természetesen nem az, de úgy érezzük, hogy hűséges olvasóink megérdemlik, hogy első kézből értesüljenek az információkról. Jó böngészést!!

a RiO/prohardver team

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés